Beton cire

Beton ciré is te koop op onze website. Wij bieden heel veel verschillende producten in ons assortiment. Zo hebben wij pigment poeder wat beschikt over verschillende kleuren zoals groen, blauw, roze, wit, oranje en nog veel meer. Naast beton ciré verkopen wij ook coating en gereedschap. Alles wat je nodig hebt om je huis te verbouwen hebben wij in huis. Wij hebben verschillende kwasten, rollers, spackmessen en maatbekers in de aanbieding.

Kies voor beton cire

Beton cire is zelf een cement/beton achtig poeder dat wordt vermengd met een resin. Het hoeft alleen maar toegevoegd te worden met beton cire poeder waardoor het samensmelt met het resin. Het wordt tegenwoordig veel gebruikt omdat onderhoud bijna niet nodig is. Dit komt door het stucwerk en cement. Dit is bestand tegen water en slijtage. Het komt uit Frankrijk. Het is nu vooral heel trendy en staat chic waardoor er veel vraag naar is. Het is wel aan de dure kant maar het is het wel waard. Het zal je woning een andere look geven en het is bovendien ook schone dan andere materialen.

Beton cire aanbrengen

Het duurt één week om het aan te brengen. Daarna moet je één week wachten voordat het helemaal droog is. Eerst breng je 2 lagen aan en daarna nog drie laklagen. Verder wordt er in de badkamer, keuken een speciale laklaag aangebracht om ervoor te zorgen dat er geen vlekken op komen en om het waterdicht te maken. Dat is natuurlijk belangrijk. Je kan beton cire makkelijk bestellen. Het juiste adres om online te bestellen is www.betonstunter.nl. Wij helpen jou graag verder en zijn bereid om jou passend advies te geven. Voor vragen kun je altijd terecht bij de klantenservice. Er is ook een chat op de website. Er staat daar altijd een deskundige klaar die je kan helpen wanneer je maar wilt.