De voordelen van een pvc vloer

Een pvc vloer van Thuisin is tegenwoordig niet meer weg te denken uit Nederland. Zo vind je vloeren van dit materiaal terug in steeds meer huizen. Ook bij jou in de buurt zijn vast en zeker al de nodige mensen overgestapt naar een pvc vloer. Heb jij nog steeds tegels, tapijt, laminaat of parket in je woning? Dan wordt het de hoogste tijd om een overstap naar pvc te overwegen. Waarom? Omdat een pvc vloer van Thuisin heel veel voordelen heeft!

Onderhoudsvriendelijk
Het grootste voordeel van een pvc vloer van Thuisin is dat deze nagenoeg onderhoudsvriendelijk is. Zo is het vaak al voldoende om de vloer regelmatig te stofzuigen en af te nemen met een vochtige doek of dweil. Dit is dus aanzienlijk minder dan bij vrijwel alle andere vloersoorten. Deze moet je namelijk vaak minimaal één keer per jaar behandelen met een speciaal middel. Althans, wanneer je wilt dat de vloer mooi blijft. Dit kost vaak behoorlijk wat tijd. Ben jij hier helemaal klaar mee? Kies dan voor een pvc vloer van Thuisin.

DuurzaamWil jij een duurzame vloer in jouw woning? Dan kun je natuurlijk kiezen voor tegels. Een pvc vloer van Thuisin is echter een goed alternatief. Deze vloersoort is een stuk duurzamer dan bijvoorbeeld laminaat, parket of tapijt. Dit komt voornamelijk door de levensduur van een pvc vloer. Een pvc vloer gaat namelijk aanzienlijk langer mee. Je hoeft jouw vloer dus minder vaak te vervangen, waardoor er ook minder van geproduceerd hoeft te worden. Goed voor je portemonnee en voor het milieu dus!

Past bij iedere woning
Heb jij net je hele woning verbouwd, maar heb je nog niets aan de vloer gedaan? Geen probleem, want een pvc vloer van Thuisin past perfect in iedere woning. Dit komt doordat de pvc vloeren verkrijgbaar zijn in verschillende designs en kleuren. Jij kunt dus simpelweg een vloer kiezen die past bij de rest van jouw interieur.