De voordelen van een verhuisbedrijf

verhuizen

Lees over de vele voordelen van een verhuisbedrijf. Na het lezen heb jij de keuze, of zelf een busje en een aanhangwagen huren en met hulp van vrienden en familie verhuizen, of gaan voor de voordelen van verhuisbedrijf Dordrecht.

Vooraf de uiteindelijke kosten weten

Een voorbeeld van de voordelen van een verhuisbedrijf is de verzekering. Iemand dacht een keer goedkoop te kunnen verhuizen, maar tijdens de verhuizing ging de geluidsinstallatie stuk. Dat valt buiten de eigen verzekeringen, kortom diegene moest een nieuwe kopen. Als diegene zich liet verhuizen dan had de verzekering uitgekeerd. Het gebeurt vaak dat er onaangename verassingen achteraf zijn bij zelf verhuizen. Als je jezelf laat verhuizen dan is het bedrag wat op de offerte staat ook het uiteindelijke bedrag, bij zelf doen is het maar afwachten wat de totale kosten zullen zijn.

Goed materieel is een voordeel

Verhuizers hebben ervaring met verhuizen. Maar daarnaast hebben zij beschikking over alle denkbare handigheidjes zoals hondjes, steekwagens, een elektrische verhuislift, heel veel dekens en ander materiaal om beschadigingen te voorkomen. Dit zit allemaal in die verhuiswagen die in alle opzichten praktischer is dan een busje met een aanhangwagen. Verhuizers hebben geen moeite met het verhuizen van lastige objecten zoals een piano of vleugel. In feite is zo’n muziekinstrument zelf niet te verhuizen, maar één van de voordelen van een verhuisbedrijf is dat zij dat met gemak verhuizen omdat zij het materieel hebben.

Sneller en extra service

Een ander voorbeeld van de voordelen van een verhuisbedrijf is de snelheid waarmee het gaat. Bij bedrijfsverhuizingen, en zeker met een woning eraan vast, is er vaak geen keuze. Enkel de eigenaar of eigenaresse van het bedrijf met het personeel krijgt nooit een kantoor, werkplaats, en woning in één dag over. Een verhuisbedrijf wel. Zo is het bedrijf maar een korte tijd gesloten. Nog een voorbeeld van de voordelen van een verhuisbedrijf is de extra service en daarin zijn verhuizingen naar seniorenwoningen het beste voorbeeld. Voor de verhuizing komt een vertegenwoordiger van het verhuisbedrijf op bezoek. Zij bespreken wat over moet en wat naar de opslagruimte, want het gaat van groot naar klein. Op de dag zelf gaat de oudere een dagje weg, de verhuizers pakken alles in en monteren lampen af, brengen het over en richten de seniorenwoning in. Aan het einde van de dag gaat de oudere naar de seniorenwoning, de radio en tv zijn aangesloten en geprogrammeerd, alles staat op de juiste plek en ligt in de kasten.

Bron: Atmyhome