Een hottub in je tuin

grote-hottub

Een hottub in je eigen achtertuin, wie wil dat nou niet? Relaxen, in het donker onder de sterrenhemel, zelfs op de koudste dagen van het jaar kan dat! Er zijn veel verschillende soorten. Vroeger werden hottubs alleen van hout gemaakt, maar tegenwoordig zijn ze er ook van aluminium, kunststof en er is zelfs een opblaasbare variant. Er is dus genoeg keus om een mooie hottub te vinden die bij jouw tuin past. Het aanschaffen van een hottub kan duur zijn. Kijk op internet naar een hottub aanbieding zodat je niet meteen de hoofdprijs hoeft te betalen.

Kies de juiste plek

Wanneer je in je hottub zit, moet je helemaal tot jezelf kunnen komen en natuurlijk volledig kunnen relaxen. Kies dus voor een plek waar beschutting is en waar je geen last hebt van inkijk. Op deze manier kun je je het beste ontspannen en hoef je je geen druk te maken over wat je buren denken. Heb je geen beschutte plek in je tuin, dan kun je kiezen voor een afdak of een scherm om je hottub heen. Dit neemt misschien een gedeelte van je uitzicht weg, maar je krijgt er wel veel privacy voor terug. 

Bubbels en verlichting

Officieel hebben hottubs geen bubbels, maar dit zie je steeds meer. Ook is het mooi als je hottub onderwaterverlichting heeft. Dit geeft meteen een hele rustige sfeer wanneer je aan het relaxen bent. Er zijn veel soorten extra verlichting voor je hottub, dus kijk vooral naar extra’s als je een wat luxere hottub wil. Als je eenmaal een hottub heb, kun je helemaal tot rust komen. Maar het is ook heel gezellig om een avondje af te spreken met vrienden met een drankje te chillen. Genoeg reden dus om voor een hottub te gaan.