Een prachtig appartement kopen in Spanje?

Al een geruime tijd lopen wij met deze gedachten rond. Wij willen namelijk een appartement kopen in Spanje zodat wij hier optimaal kunnen genieten. Wij hebben al wel eens vaker op het internet gezocht of dat er iets te vinden is wat ons aanspreekt. Helaas valt het aardig tegen qua het aanbod wat wij hebben gezien op het internet. Tot afgelopen week! Een vriendin van ons kwam gezellig dineren en hier kwam ter sprake dat zij wilt emigreren naar Spanje. Dit was natuurlijk perfect voor ons aangezien wij haar konden uithoren waar zij had gezocht. Het enige bedrijf waar wij nog niet hadden gekeken, daar had zij dus wel gezocht. Bij Puurspanje heeft zij namelijk een schitterende woning gevonden welke zij graag wilt kopen.

Ruimte en rust

Dit heeft onze interesse gewekt en wij zijn hier ook gaan kijken. Een tal van prachtige appartementen staat hier in de verkoop. Overigens zijn de kosten alsnog aan de lage kant! Al moet ik zeggen dat het emigreren naar het buitenland niet zomaar is gebeurt. Hier gaat nog wel een tijd overheen voordat wij dit daadwerkelijk kunnen realiseren.

Doordat wij in ieder geval telefonisch contact hebben gezocht met Puurspanje verliep het erg vlot. Door via de telefoon te bespreken met hetgeen wat wij graag willen realiseren konden zij al aan het werk. De formulieren werden alvast opgesteld en in de tussentijd konden wij naar deze woning kijken en besluiten of dat het onze droomhuis wordt of niet.