fauteuil Eames is super klassiek

fauteuil EamesSinds een paar maanden woon ik samen met mijn vriendin. Het was allemaal heel spannend, op een positieve manier natuurlijk. Zo moesten we samen ons nieuwe huisje inrichten en hebben we uiteindelijk toch gekozen voor een klassieke smaak. Zo wilde we graag meubels hebben van fauteuil Eames. Ze staan bekend om goede kwaliteiten en zijn tevens erg voordelig. Mijn ouders halen al jarenlang hun meubels bij daameninterieur. Dat was ook het eerste bedrijf waar ik ging kijken. De prijzen van hun waren veel lager dan die van de concurrenten. Daarnaast heeft het bedrijf een uitstekende service, wat ik uit ervaring al wist.

Echt een aanrader. bankstel

In totaal hebben we maar twee weken hoeven wachten op onze meubels. De fauteuil Eames is echt prachtig. Het geeft onze sfeer een extra boost en daar ben ik het bedrijf super dankbaar voor. Alles wat ik van het bedrijf verlangde kwam uit. Een goede service, meubels van goede kwaliteiten en scherpe prijzen. Alle drie de punten klopte. Mijn advies is daarom om snel de website te bekijken voor meer informatie. Mocht je er niet uitkomen kan je altijd telefonisch contact opnemen of via de mail. Ze zijn erg vriendelijk en staan je graag te woord!