Flexwerkers kunnen aan de slag

Verstelbaar bureau

Als je op de werkvloer veel flexwerkers hebt, is het handig om een sta/zit bureau te nemen. Hierdoor kunnen flexwerkers de hoogte van het bureau aannemen, die ze zelf prettig vinden. Met een sta/zit bureau zouden de werknemers ook kunnen staan. Nu zijn er verschillende bedieningen van de bureaus. Je kunt kiezen voor een makkelijke bediening, waardoor je het bureau simpel omhoog en omlaag kunt zetten. Ook kun je kiezen voor een geheugenfunctie. Hierop zijn de vorige ingestelde hoogtes ook te zien. Daardoor kun je gewoon de hoogte kiezen die je altijd hebt bij het bureau. Dit kan dus ook een ideale optie zijn!

Goede stofwisseling en concentratie

Het voordeel van een sta zit onderstel, is dat het ervoor zorgt dat je ook kunt gaan staan achter het bureau. Uit onderzoeken blijkt, dat het heel slecht is om een hele dag alleen maar te zitten. Gelukkig is het zit/sta bureau een hele goede oplossing hiervoor. Door het af te wisselen van het zitten en het staan, zul je zien dat je klachten voorkomt. Ook is het beter voor de gezondheid om afwisseling in je houding te hebben. Het zorgt namelijk dat je bloedcirculatie goed blijft gaan. Hierdoor blijf je geconcentreerd. Ook is het goed voor de stofwisseling tussen de spieren. Uiteindelijk kun je er zelfs overgewicht mee voorkomen. Er zitten dus een heleboel voordelen aan een zit/sta bureau.

Heel stevig en betrouwbaar

Wat is een sta zit onderstel sta zit onderstel dan precies? Dit is een onderstel dat onder het bureau zal worden geplaatst, waardoor het bureau zal kunnen worden versteld in hoogte. Deze onderstellen zullen eerst worden goedgekeurd, waardoor de onderstellen volledig betrouwbaar zijn. Ze zijn enorm stevig en kunnen ook op maat worden gemaakt. Op die manier kun je het verstelbare bureau voor verschillende functies gebruiken. Door het bureau verstelbaar te maken, zul je direct merken dat dit een enorm goede investering is. Het biedt enorm veel voordelen voor jezelf, maar ook voor al die flexwerkers!