Freek van Gestel plaagdierbeheersing en houtverduurzaming

Heeft u overlast van verschillende plaagdieren? Dan is Freek van Gestel plaagdierberheersing en houtverduurzaming. Met hulp van de juisten middelen bestrijdt Freek van Gestel Ratten, muizen, wespen, houtwormen, boktor, mollen, kakkerlakken, vliegen, etc.Het team van Freek van Gestel heeft jarenlange ervaring betreft het bestrijden van ongedierte, hierdoor worden de ongedierte op de juiste manier bestreden. 
Het bestrijden van ongedierte doen wij milieuvriendelijk door middelen en technieken te gebruiken die niet schadelijk zijn voor het milieu. 
Ook voert Freek van Gestel grondige en periodieke inspecties uit. Hierdoor kunnen de ervaren medewerkers sporen waarnemen van plaagdieren en problemen voorkomen.

Freek van Gestel plaagdierbeheersing en houtverduurzaming 

Freek van Gestel biedt voor elke sector verschillende diensten. Plaagdieren worden vooral aangetrokken door eten. Dit kan een groot probleem vormen voor de voedselveiligheid vanwege de vele ziekten die de plaagdieren met zich mee dragen. Freek van Gestel biedt voor de horeca dan ook aparte diensten.

Voor bedrijven biedt Freek van Gestel speciale jaarcontracten aan voor het bestrijden van allerlei ongedierte binnen een bedrijf. 
Ook voor particulieren staat Freek van Gestel altijd klaar. Ongedierte in en rondom uw huis is nooit wenselijk. Om deze ongedierte te bestrijden en te voorkomen komt een van de specialisten van Freek van gestel graag langs om de overlast op te lossen.

Heeft u last van ongedierte en wilt u het op de juiste manier bestrijden? Neem dan direct contact met ons op of klik hier voor meer informatie.