Gegarandeerd blijvend mooie kleur

kunststof plaatmateriaal

Kunststof plaatmateriaal staat erom bekend dat het na een aantal jaar door weersomstandigheden verkleurt. Je mooie rode gevel van je pand is dan een beetje roze geworden. Met NT kunststof plaatmateriaal van Plastica.nl is dit niet het geval. Jaar na jaar blijft de kleur gegarandeerd, er wordt zelfs tien jaar garantie gegeven. Niet alleen op het materiaal maar ook op de kleur, zo weet je zeker dat je nog jaren een prachtige gevel hebt zonder veel onderhoud. Een sopje en een spons zijn genoeg om de gevel jaren mooi te houden.

kunststof plaatmateriaal

Verschillende manieren van monteren

Kunststof plaatmaterialen zijn op verschillende manieren te monteren aan de gevel. De bevestigingsmiddelen garanderen een veilig en prachtig resultaat van je gevel. Lijmen van de platen is eenvoudig, maar het is wel een zeer zorgvuldig klusje om een veilig en goed resultaat te krijgen. Met blindklinknagels kun je snel verbindingen maken, dit heeft als voordeel dat je snel werkt en relatief snel je gevel met kunststof platen hebt gemonteerd. Als laatste monteer mogelijkheid kun je gebruik maken van schroeven, de schroeven worden geleverd in dezelfde kleur als het materiaal. Hierdoor zijn de schroeven bijna onzichtbaar.

kunststof plaatmateriaal

Wanneer je gebruikt maakt van de bevestigingsmiddelen van Plastica.nl wordt er montagegarantie gegeven door het bedrijf. Wel dien je aan een aantal voorwaarden te voldoen bij de montage van kunststof plaatmaterialen. Vind je het een fijn idee dat het serviceteam je begeleidt met je project? Ook dat is mogelijk, zo weet je zeker dat je de montage garantie hebt die je gevel verdiend. Voor meer informatie over montage garantie kun je contact opnemen.