Is een kunsthaag iets voor u?

Nep vond ik nooit iets, het is gewoon nep dacht ik en je ziet bij de meeste dingen ook gewoon dat het nep is. Maar niet bij alles dus. Toen wij op zoek gingen naar een haag kwamen wij terecht op de website kunsthaagvoordeel.nl. Een pracht van een site met prachtige hagen! Wij besloten dus ook voor een kunsthaag te gaan en het was eerlijk gezegd niet zo moeilijk om ons over te halen. De website biedt diverse soorten van een kunsthaag aan en voor een mooi prijsje ook! Ze bieden bijvoorbeeld kunsthaag matten aan van 100 bij 100 centimeter de een met een orchidee erin verwerkt, de ander in een soort jungle versie. Ze verkopen kunsthagen voor binnen en voor buiten, wij zochten een kunsthaag voor buiten en we vonden de multicolor kunsthaag wel heel erg mooi. Maar er is zoveel keuze dat het nog moeilijk is geweest! Ze zijn over het algemeen 50 bij 50 centimeter en zijn qua prijs erg aantrekkelijk. Ze verkopen ook moswanden en accessoires als het gaat om gereedschap, bevestiging en insteek planten. De kunsthaag die wij hebben gekozen ziet er prachtig uit en bijna niet van echt te onderscheiden! Ze verkopen zelfs een kunsthaag die brandvertragend is! Voor advies kunt u ze bellen en dan helpen ze u natuurlijk gewoon verder. Dit bedrijf is sinds 2010 actief, ze hebben een showroom tuin waar u naartoe kan nadat u een afspraak heeft gemaakt hiervoor. Ze leveren door heel Europa en hebben al meer dan 10.000 kunsthagen geleverd door heel Europa. We hebben 8 jaar kleur garantie gekregen dus dat is mooi meegenomen. En ze brengen ieder jaar nieuwe modellen en de laatste trends uit. Het fijne is dat ze direct vanaf de fabrikant verkopen dus er zit niemand meer tussen. Ze zijn telefonisch, via email en via Whatsapp bereikbaar en hebben wel 15 verschillende betaalmogelijkheden. Ook geven ze montage tips en hebben ze een gratis e-book die u kunt lezen.

Een kunsthaag die net echt lijkt

Dat is natuurlijk hartstikke mooi, als iets dat nep is, echt lijkt. Ik vind het persoonlijk niet fijn om een opmerking van iemand te krijgen als iets nep is omdat het daar ook op lijkt. Nee, onze kunsthaag staat er mooi bij en we zijn er hartstikke trots op dat we hem hebben. We hadden onze bestelling snel binnen en we konden hem online volgen.

Wilt u meer weten?

Wat fijn dat we deze site hebben gevonden, want

  • We hadden een grote keuze aan kunsthagen.
  • We werden professioneel en klantvriendelijk te woord gestaan.
  • Ze bieden de beste prijs-kwaliteit en u heeft een lange garantie.

Toch wel mooi om u ergens in te verdiepen waar u misschien in eerste instantie niet zoveel behoefte aan had. Een kunsthaag is echt prachtig en we zijn heel blij dat we deze via deze website gevonden en besteld hebben. We hadden het niet anders gewild! Kijk daarom ook even op deze site om te zien wat u hier zou kunnen kopen. Ik ben er zeker van dat u hier ook echt iets moois kunt scoren.