Kluisjes van de toekomst

We kennen ze allemaal nog wel van de tijd dat we op school zaten of wanneer we een zwembad of sauna bezoeken; kluisjes met een pincode. Hierin kan je bijvoorbeeld kleding, boeken, waardevolle spullen of andere dingen in opbergen die je (tijdelijk) niet nodig hebt. Zo hoef je deze spullen niet met je mee te nemen en kan je ze weer uit het kluisje halen wanneer je weggaat of ze benodigd bent. Maar eigenlijk, wanneer we kijken naar alle slimme ontwikkelingen in de afgelopen jaren zijn deze kluisjes ‘ouderwets’. Met de opkomst van smart lampen en smart speakers is er daar nu nog één bijgekomen, de smart lockers. Smart lockers werken op dezelfde manier als reguliere kluisjes, maar ook weer net even anders. Dit komt voornamelijk door het elektrische slot waarover de locker beschikt. Voor veel bedrijven en instanties is dit dan ook een echte uitkomst.

De smart locker

Smart lockers hebben veel gemeen met reguliere kluisjes. Zo bieden ze hoogwaardige veiligheid voor iemand zijn waardevolle spullen of kleding. Maar waar ze enorm in uitblinken is de moderne wijze van het sluiten en openen van het kluisje. ‘Vroeger’ gebruikte men een hangslot of pincode waarmee het slot losgemaakt kon worden en het kluisje geopend kan worden. Bij de smart lockers is dit precies zo, alleen beschikken deze kluisjes over elektronische sloten. Dit betekent dat men de locker niet meer hoeft te openen met de pincode die zij vooraf ingesteld hebben. Een smart locker kan bijvoorbeeld gemakkelijk geopend worden met een keycard of smartphone. Hierdoor hoef je niet meer de pincode te onthouden, wat in veel gevallen tot ergernissen leidde bij mensen.

WEWO IC levert hoogwaardig maatwerk

Elk bedrijf is anders, daarmee is ook elke vraag naar kluisjes anders. Dit weten ze bij WEWO IC als geen ander en daarom leveren zij hoogwaardig maatwerk aan bedrijven in diverse branches. Van specifieke kleuren tot grote of kleine aantallen, alles is mogelijk.