Koffiekopjes bedrukken die voorzien zijn van ons logo

Voor koffiekopjes bedrukken, ben je bij het volgende adres: maxilia.nl aan de juiste. De reden hiervan is omdat je hier zelf jouw gewenste product kan voorzien van een stukje tekst en/of een afbeelding zoals bijvoorbeeld een logo. Ik kwam ook pas op dit idee toen ik op deze website wat aan het rondkijken was. Al snel ontdekte ik dat ik hier beslist zou kunnen slagen en daarom besloot ik een bestelling te plaatsen.

Koffiekopjes bedrukken

Iedereen was enthousiast over de bestelling

De koffiekopjes kon ik eenvoudig laten bedrukken dankzij de eenvoudig te gebruiken ontwerptool. Hierdoor zie je direct hoe jou mok of kop eruit komt te zien. Tevens heb ik ook een paar thee mokken besteld. Hierna kon ik direct verder gaan met bestellen en zelfs een gewenste aankomst datum kiezen. Toen alles was gearriveerd, verbaasde ik mij over de mooie uitstraling en stevige kwaliteit voor de lage prijs die ik hiervoor moest betalen. Wij hebben al eens eerder een aantal relatiegeschenken aangeschaft en ook toen waren wij erg tevreden.

Kortom, wanneer wij iets nodig hebben om weg te geven of bijvoorbeeld om mee te nemen als wij op de beurs staan. Dan gaan wij zeker weer een beroep doen op de leuke artikelen die te vinden zijn op deze website. In welke branche je ook zit, hier kun je echt vinden wat je zoekt en anders kom je hier wel op een goed idee. 

Iedereen maakt dankbaar gebruik van de koppen en mokken ’s morgens bij de koffiemachine. Dus eigenlijk laat ik namens ons hele team dit compliment achter.

Koffiekopjes bedrukken