Leuke glasfolie gevonden op het internet

Ikzelf ben wel iemand die het schitterend vind om op het internet te mogen zoeken naar de nieuwste trends, ook deze keer is het mij weer gelukt!windowdeco-4001

Ikzelf was afgelopen week druk in de weer met een manier te bedenken hoe dat ik mijn ramen gedeeltelijk kan bedekken zonder dat het mij al teveel geld gaat kosten. In de eerste instantie wilde ik luxaflex gebruiken maar bij het bekijken ervan twijfelde ik nogal. Vrienden van mij hadden het advies gegeven om eens te zoeken naar glasfolie, echter was ik er niet bepaald over te spreken. Het gebruik van folie op de ramen vond ik niet erg maar het feit dat ik nogal graag mijn decoratie verander zat ik er niet op te wachten dat ik mijn ramen niet mee kon nemen met de verandering. Al met al heb ik wel op het internet gezocht naar folie met de gedachten dat het misschien wel past met wat ik zoek.raamfolie-bestellen-gesneden-windowdeco-buttons1

Snel gevonden!

Tijdens mijn zoektocht op het internet naar glasfolie ben ik terecht gekomen op de website van Windowdeco. Hier heb ik hele leuke folie gevonden! Nooit geweten dat ik folie leuk ga vinden voor op mijn ramen, en ik kan het er zo vanaf halen als ik iets anders wil!raamfolie-bestellen-full-colour-windowdeco-buttons (1)