Matras 160 x 200 cm

Matras 160 x 200 cm

Onlangs was ik op zoek naar een matras 160 x 200 cm. Mijn oude matras was erg versleten en ik besloot dat het tijd was voor een nieuwe. Ik heb een lekker groot bed waar ik alle ruimte in heb. Vandaar dat ik ook een groot matras nodig had. Gelukkig had al snel een matras van 160 x 200 cm gevonden op de website van PerfectMatras.

Matras 160 x 200 cmGoedkoop matras van 160 x 200 cm gekocht

Al snel werd ik enthousiast van het pocketvering matras (160 x 200 cm). Ik heb nog wel eens last van mijn rug dus ik dacht dat dit matras misschien zou helpen. Al snel had ik een bestelling geplaatst en de volgende dag werd mijn matras netjes op tijd bezorgd. Deze was opgerold en vacuümverpakt om het matras mooi schoon en veilig te bezorgen. Ook kon ik het matras op deze manier heel makkelijk naar boven brengen. Dit begon dus al goed! Toen ik het matras van 160 x 200 cm op mijn bed had liggen, moest ik het natuurlijk meteen even uitproberen. Ik moet zeggen dat het matras echt heel lekker ligt en hij voelt ook comfortabel aan. Dit had ik niet verwacht omdat hij echt helemaal niet duur was!

De laatste paar dagen heb ik gemerkt hoe groot de invloed van je matras is. Dit kan er echt voor zorgen dat je niet goed slaapt. Gelukkig is mijn nachtrust nu een stuk beter! Ik val makkelijker in slaap maar merk ook dat ik opsta met meer energie.

Matras 160 x 200 cm

Bekijk de webshop eens

PerfectMatras heeft matrassen in allerlei soorten en maten. Zo vind je er bijvoorbeeld ook kleinere matrassen voor je kinderen of voor als je een éénpersoonsbed hebt. Kijk eens rond op de website. De prijzen zullen je absoluut meevallen, vooral wanneer je je bedenkt dat een gemiddeld matras wel 10 jaar meegaat. Ik hoop dat jij straks ook weer een goede nachtrust hebt!