Niet lullen, maar poetsen: we gaan verhuizen naar Rotterdam

Een verhuizing is altijd een hele klus. En verhuizen naar een andere stad maakt het nog ingewikkelder. Je moet namelijk niet alleen je spullen verhuizen, maar ook jezelf. Gelukkig hebben verhuizers hier ervaring mee en kunnen ze je helpen met alle facetten van een verhuizing.

In deze blog nemen we je mee in een dag uit het leven van verhuizer Bob. Bob gaat vandaag aan de slag met het verhuizen van een gezin in Rotterdam van de binnenstad naar Kralingen.

Alles inpakken

Bob en zijn collega verhuizers beginnen altijd met het inpakken van de spullen van de klant. Dit doen ze zo snel en efficiënt mogelijk, zodat de klant zo min mogelijk tijd kwijt is met het verhuizen.

“We proberen alles zo snel mogelijk in te pakken, zodat de klant zo min mogelijk tijd kwijt is met het verhuizen.”

Bob en zijn collega verhuizers in Rotterdam weten precies hoe ze moeten inpakken. Ze hebben hier jarenlang ervaring mee en weten precies welke technieken er zijn om spullen snel en efficiënt in te pakken.

“We weten precies hoe we moeten inpakken. We hebben hier jarenlang ervaring mee en weten precies welke technieken er zijn om spullen snel en efficiënt in te pakken.”

De ingepakte spullen inladen

Uiteraard is het verhuizen van de spullen van A naar B een belangrijk. De spullen gaan in een verhuisbus naar de nieuwe woning. Daar aangekomen worden de spullen uitgeladen en naar de juiste kamers gebracht.  De verhuizers zorgen ervoor dat alles netjes in de kamer staat zoals de klant het wil.

“Wij verhuizen de spullen van A naar B. De spullen gaan in een verhuisbus naar de nieuwe woning. Daar aangekomen worden de spullen uitgeladen en naar de juiste kamers gebracht.”

Verhuizen naar een andere verdieping

Niet alle verhuizingen zijn even makkelijk. Soms moeten de verhuizers spullen verhuizen naar verdiepingen waar geen lift is. Dit is vaak een flinke klus, maar geen probleem voor verhuizer Bob. Hij is namelijk gewend om spullen te verhuizen naar verdiepingen waar geen lift is.

En alle spullen weer uitladen in het nieuwe huis

Uiteindelijk komt alles weer veilig aan in het nieuwe huis. Dan is het tijd om alles uit te laden en naar de juiste plekken te brengen. De verhuizers helpen hier graag bij, zodat de klant zich kan concentreren op het inrichten van de nieuwe woning.

Het verhuizen van een gezin is altijd een hele klus, maar verhuizers Bob en zijn collega’s maken er graag een makkie van. Dankzij hun ervaring en kennis weten ze precies hoe ze alles snel en efficiënt kunnen verhuizen. Zo hebben de klanten meer tijd om zich te concentreren op het inrichten van de nieuwe woning.
De Student Verhuis Service helpt je graag met het verhuizen van je spullen. Wil je meer weten over verhuizen? Lees dan snel verder op onze website!