Professionals op de woningmarkt

huis te koop

Niet alleen de prijzen van woningen rijzen de pan uit, ook de krapte is enorm op de markt. Vaak is het niet te doen om een woning te vinden die voldoet aan al je wensen, de locatie, het soort woning en de prijs zijn belangrijke elementen voor het kopen van een woning. Zoek je een makelaar amsterdam noord dan kun je niet om fransenkroes.nl heen, zij weten als geen ander hoe de woningmarkt in elkaar zit. De huizen die beschikbaar zijn weten zij te vinden, zodat je toch kans maakt op die woning die jij zoekt. 

Hoe vinden wat voor jou perfect is?

Je bent al een tijd op zoek naar een leuke woning in Amsterdam Noord, helaas vind je niet wat je leuk vindt of je vist iedere keer achter het net. Door het gesprek wat je hebt met makelaar Amsterdam noord wordt er achterhaald wat voor jou het perfecte huis is, de makelaar leert jou kennen zodat hij weet wat belangrijk voor je is.Natuurlijk wordt er ook besproken wat het budget is wat je hebt, het soort woning en de indeling van het huis. Alles wat jij belangrijk vindt wordt aan de kaak gesteld, zodat fransenkroes.nl het perfecte huis voor je vindt.

makelaar amsterdam noord

Groot netwerk

De makelaar amsterdam noord maakt gebruik van een groot netwerk om precies de woning te vinden die jij leuk vindt, binnen het netwerk of het eigen bestand wordt gekeken of de geschikte woning er tussen zit. Vinden we een woning die voldoet aan jouw eisen, wordt er direct actie ondernomen en een afspraak ingepland voor een bezichtiging. Er wordt niet zomaar een woning geselecteerd, met een zeer kritisch oog wordt gekeken of de woning echt voldoet aan de eisen die eraan gesteld zijn. Hierdoor heb je sneller een goed gevoel bij een woning.