Seniorenhulp assisteert graag

Seniorenhulp

Bij Seniorenhulp ben je van harte welkom wanneer je gaat verhuizen. Voor de ouderen onder ons bieden zij de gewenste hulp. Het leegruimen van een woning vergt nu eenmaal de nodige spierballen en ruimte. Bovendien kunnen de ouderen meestal niet veel waardoor het een ruime tijd gaat duren. Hierdoor kun je dit bedrijf inschakelen. Zij zullen alles met plezier verhuizen. Bovendien kun je er ook voor kiezen om meubels elders op te slaan of het wellicht te verkopen.

Seniorenhulp

Nadat mijn vader eindelijk het verlossende bericht had gekregen dat hij naar het verzorgingstehuis mocht gaan zijn wij al gaan uitzoeken. De meubels die hij mee kon nemen waren voorzien van een sticker en wat echt niet meer gebruikt gaat worden, daar zochten wij een ander huis voor. Echter begonnen wij al snel te merken dat er wel erg  veel meubels in huis staan. Teveel als je het aan mij zult vragen.

De hulp van Seniorenhulp ingeschakeld

De huur was opgezegd waardoor er een definitieve datum geprikt werd om het huis leeg te ruimen. Ik heb ervoor gekozen om een extern verhuisbedrijf in te schakelen zodat zij voor ons aan de werk kunnen gaan. Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken en terecht gekomen op de website van Seniorenhulp. Bij dit bedrijf merkte ik meteen dat zij weten hoeveel waarde het meubilair heeft bij oudere. Wij hebben ervoor gekozen om een offerte op te vragen. Mocht het zo zijn dat de kosten aan de lage kant is, dan gaan wij natuurlijk niet moeilijk doen.