Vaste internet en TV aansluiting in huis  

Vaak hebben we tegenwoordig op twee manieren toegang tot het internet, en dan vaak ook nog eens via twee verschillende providers, want die toegang hebben we thuis en mobiel. Mobiel internet verloopt vaak via 4G, of anders via het iets minder snelle 3G. Vaak is dat dus goed in orde. Thuis, waar we achter de laptop zitten, de PC of een tablet gebruiken, en waar we via wifi ook met ons mobieltje surfen, ziet het internetabonnement er toch vaak heel anders uit. En als je naast een internetaansluiting thuis, via je mobieltje ook gebruik maakt van mobiel internet, dan valt het snelheidsverschil enorm op als je thuis een langzame verbinding hebt. Want thuis gebruiken de meeste mensen nog steeds langzame verbindingen, terwijl haast iedere woning en ieder huis toegang heeft tot heel snel internet, bijvoorbeeld via een glasvezel verbinding. Door het afsluiten van een internet en televisie abonnement kun je extra voordelig gebruik maken van de service.  

[Text Wrapping Break]Snel internet abonnement 

Ben je dat draaiende rondje ook zo zat, als je wat live wilt kijken, of wilt streamen. Als je muziek wilt luisteren, of live een spel wilt spelen met andere mensen van over de gehele wereld? Kom dan eindelijk ook in de moderne tijd, en sluit een beter internet abonnement af, waarmee ook jij eindelijk eens snel kunt surfen. Waarbij ook jij snelheden kunt bereiken, waarbij er geen draaiende rondjes op het scherm verschijnen, en waarbij acteurs in films en series ineens niet meer stotteren. Kijk dan snel in het online aanbod, vergelijk het internet abonnement, en sluit snel een sneller en vaak goedkoper abonnement af. Voor een klein bedrag per maand heb je namelijk al een veel snellere verbinding. En zelfs voor de allersnelste glasvezelverbinding betaal je echt niet heel veel. Stel je eens voor dat ook je kunt surfen zonder beperkingen. Sluit snel een sneller internet abonnement af, en geniet eindelijk ook eens van echte snelheid. 

Draadloos internet en mobiele verbinding 

Mobiel internet wordt ook steeds belangrijker in onze samenleving, waarin je op ieder moment van de dag toegang moet hebben tot jouw social media, om contact te houden, en de allerlaatste nieuwtjes te delen. Gelukkig maar dat je bij de smartphone die je koopt, ook vaak meteen een abonnement voor mobiel internet afsluit. Of een nieuwe smartphone krijgt bij het nieuwe mobiele abonnement dat je hebt afgesloten. Heb je een nieuw abonnement, dan is dat meestal op basis van 4G verbinding, en in enkele gevallen nog via 3G. Deze standaard maakt het mogelijk om snel te kunnen internetten, waarbij je ook filmpjes kunt bekijken, of live streams. Laten we het zo stellen, mobiel internet maakt het mogelijk om met je smartphone exact hetzelfde te doen via internet, als je thuis kunt doen via veelal een glasvezelverbinding. En dat snel, en van overal. Want tegenwoordig zijn er geen gaten meer in de dekking van mobiel internet. Je kunt zelfs op het platteland surfen en bellen via de Smartphone. 

Alles in 1 pakket 

Wil je echt profiteren van een goede prijs je voor internet abonnement voor thuis? Overweeg dan ook eens om een alles in 1 pakket af te sluiten. Met zo’n pakket kun je profiteren van internet, bellen en televisie voor een vast bedrag per maand bij 1 provider. Tevens kun je wellicht gebruik maken van combinatievoordeel als je ook een mobiel abonnement of sim only toevoegt. Dit kan bijvoorbeeld bij vodafone/ziggo, KPN en T-mobile.  

Snel mobiel internet 

Natuurlijk zijn er vaak nog wel bepaalde beperkingen verbonden aan het mobiel internet, en kun je via datzelfde abonnement nog niet onbeperkt surfen. Veel abonnement hebben een bovengrens van bijvoorbeeld 1 GB of 3 GB. Vandaar dat we, als we tenminste thuis een aansluiting op de kabel hebben, vaak via de kabelprovider die ook de televisiekanalen verzorgd, ook een aansluiting op het internet hebben, die meestal wel onbeperkt surfen mogelijk maakt. Om thuis ook via de smartphone te kunnen surfen, zonder dat de in het abonnement opgenomen aantal GB op raken, kun je thuis de smartphone via wifi gebruiken om te surfen. Zo kun je overal met jouw mobieltje surfen. Omdat het mobiel internet abonnement meestal erg snel is, moet je er dan wel voor zorgen dat je thuis ook snel internet hebt. Anders zul je snel bemerken dat het ene veel fijner is dan het andere, en dat zal tot frustraties leiden. Heb je thuis een langzame internetverbinding, kijk dan eens tussen het veel snellere internet dat wij je kunnen aanbieden, en sluit een passend sneller abonnement af.