Vind hier de beste borgmoeren

flensmoer

Moeren van een goede kwaliteit bestellen doe je eenvoudig en snel bij de Bevestigingsexpert. Hier vind je de beste borgmoeren en profiteer je daarnaast ook nog eens van de laagste prijs. Het komt regelmatig voor dat je een borgmoer nodig hebt voor het bevestigen of verbinden van meerdere voorwerpen. De zijkanten van een borgmoer vormen een zeskant en aan de bovenkant bevindt zich een nylon ring. De ring is van kunststof en dit zorgt ervoor dat de bout niet los trilt. Deze borgring, ook wel de binnenkraag genoemd, zet zichzelf vast op de bout wanneer deze wordt vastgedraaid. Wanneer worden borgmoeren vooral toegepast? Ze worden gebruikt als bevestiging, maar ook als borgingsproduct. 

zwarte moer (1)

Welke borgmoeren kun je online vinden?

Wat kun je vinden in het assortiment van de webshop? Je kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen van de borgmoer. Zo kun je kiezen uit de RVS A2, de RVS A4 en de stalen uitvoering. Hoe groot de diameter is is afhankelijk; dit varieert van 3 mm tot 30 mm. Voor de meeste toepassingen is het gebruik van een RVS A2 voldoende. Bij chemisch agressieve omstandigheden wordt vaak de RVS A4 gebruikt. Hierbij kun je denken aan zwembadbouw en jachtbouw. Waarom wordt hierbij de RVS A4 gebruikt? Deze borgmoeren hebben een corrosiebestendige legering en zijn dus voor zulk soort toepassingen zeer geschikt. De prijzen voor deze borgmoeren liggen ook beduidend hoger.

moeren

Het bestellen van borgmoeren doe je eenvoudig en snel online. Zo kun je zeker zijn van snelle levering en de beste kwaliteit. Ben jij op zoek naar goede borgmoeren voor je klus? Neem dan snel een kijkje bij de Bevestigingsexpert.