Vlot geholpen door loodgieter Wassenaar

logolommersklklSinds dat we in onze nieuwe woning zitten begint het goed te dagen dat er hier ondanks alles nog een hoop gebeuren moet. Alleen al te spreken over het laten aanleggen van een verwarming op de zolder, dan heb ik het nog niet gehad over het toilet beneden die ook wel aan vervanging toe is. Vrienden van mij zijn ook toevallig bezig met het renoveren van de woning, daar hebben ze hulp van loodgieter Wassenaar. Je raadt het natuurlijk al, deze vakmensen heb ik contact mee gezocht. 

Goede service.marcel

Aangezien het bedrijf niet groot is werken ze onwijs snel en goed. Ik heb hun voorgelegd dat ik in ieder geval wel deze maand wilde hebben dat er op zolder een verwarming moest komen, we gaan nu toch wel richting de winterperiode. Qua het toilet beneden vind ik niet zo heel erg belangrijk zolang de zolder maar af is.  Hun hebben mij diezelfde dag nog terug gebeld nadat ze het hadden nagekeken. Waar ik dan echt enthousiast over ben is dat loodgieter Wassenaar het voor mekaar heeft gekregen om de eerstvolgende werkdag al langs te komen bij ons en te bekijken hoeveel werk het ongeveer is. Bij hun bezoek aan onze zolder hebben ze een ruwe schets gemaakt en ons verteld dat ze er de volgende dag mee aan de slag konden gaan. Dit laten we natuurlijk niet voorbij gaan! We genieten nu ook heerlijk van een verwarmde zolder!team-1