Waarom het verhuren van uw woning aan expats een goed idee is

Seniorenhulp

Het bezitten van een woning in Nederland is een waardevolle investering. Nu de huizenprijzen in Nederland nog steeds stijgen, kan het verhuren van uw woning aan expats na uw vertrek uit Nederland of een intrek in een andere woning uw uiteindelijke winst verhogen.

Expats die van plan zijn ons land te verkennen, hebben lagere grenzen wat betreft hun overwegingen voor het kiezen van een huis of appartement. Vele expats zijn op zoek naar een woning en om tussen de vele expats de woning toch echt toegewezen te krijgen, is nog een hele klus. Ze zullen dus eerder kiezen voor wat u in de aanbieding heeft en dit aanbod niet zo snel willen afslaan.

Hoe u risicovrije huurders kunt vinden

Werkt u met een verhuurbedrijf, dan voert deze vaak een antecedentenonderzoek uit om er zeker van te zijn dat potentiële huurders betrouwbaar zijn, een goede staat van dienst op het gebied van de huur hebben en over de middelen beschikken om de huur te betalen. Daarnaast kan een verhuurmakelaar een contract voor u opstellen dat ervoor zorgt dat een huurder vertrekt wanneer de looptijd van het contract is verstreken.

Expats zijn over het algemeen betrouwbare huurders met een gegarandeerd inkomen en een vaste verblijfsperiode in het land. Dit garandeert de eigenaar van het onroerend goed, over het algemeen, dat de huur op tijd en volledig zal worden betaald en dat de huurders hun contract niet overschrijden. Hoewel er niet zoiets bestaat als een risicovrij contract, kan een ervaren verhuurbedrijf het risico van lastige huurders verkleinen

Wist u dat het ook mogelijk is uw eigen vastgoed te beheren en te verhuren via een online tool zoals Bidly? Hierbij zult u geen eventueel gedoe hebben met de vele tussenpersonen die u zult tegenkomen bij een verhuurbedrijf, maar heeft u alles zelf in de hand én op een veilige een en eerlijke manier. Kijk voor meer informatie op www.bidly.io.