Zoek jij een spiegel op maat?

Een spiegel op maat is een uitstekende keus als je er zeker van wilt zijn dat dit object goed in jouw woning past. Natuurlijk zijn er heel veel standaard exemplaren te koop, maar die passen lang niet altijd goed bij jouw ruimte. Laat je een spiegel op maat maken, dan kun je er zeker van zijn dat het wel goed past! Zo benut je de ruimte optimaal en hoef je geen genoegen te nemen met een kleiner model dan je eigenlijk zou willen. Ook kun je dan kiezen voor een bijzondere kleur, een andere tint dan je normaal gesproken in de winkel vindt. Zo pas je het helemaal aan aan jouw specifieke situatie!

Spiegel op maat

In alle huizen zijn eigenlijk spiegels te vinden, we willen allemaal immers graag weten hoe we er uit zien. We willen er zeker van zijn dat ons haar goed zit en dat we niets tussen onze tanden hebben zitten als we de deur uit gaan. Er zijn echter maar weinig mensen die kiezen voor een spiegel op maat. Vaak wordt er gekozen voor een standaard exemplaar uit een van de vele woonwinkels of warenhuizen die ons land rijk is. Daar is in principe natuurlijk helemaal niets mis mee, als deze passen in de ruimte waar je ze op wilt hangen. Maar kun je geen geschikt exemplaar vinden, overweeg dan eens een spiegel op maat! Als je een wat kleiner huis hebt, dan kun je misschien geen standaard model vinden dat precies past op de plek waar jij graag spiegels op zou willen hangen. Of je woont juist in een groot huis en je kunt alleen maar exemplaren vinden die eigenlijk te klein zijn, die helemaal wegvallen in de ruimte. Dat is natuurlijk ook niet ideaal, het formaat moet wel passen bij de kamer. Een grote spiegel op maat gemaakt biedt dan uitkomst!

Verschillende kleuren

Als je een spiegel op maat laat maken, dan denk je in eerste instantie alleen aan het voordeel dat de afmetingen perfect passen bij de plek waar je deze op wilt gaan hangen. En dat is natuurlijk ook een zeer groot voordeel! Maar wist je dat je bij maatwerk ook kunt kiezen uit verschillende kleuren? Tenminste, als jij je bestelling plaatst bij glasgigant. Zij bieden de kleuropties:

  • verzilverd blank
  • verzilverd brons
  • antiek bronskleur
  • verzilverd grijs
  • verzilverd rose

Spiegels bestaan uit drie lagen: glas, metaal en een afdeklaag. Doordat glas verschillende kleuren kan hebben, kan een spiegel op maat in verschillende kleurtinten gemaakt worden. Door bijvoorbeeld bruin getint glas te gebruiken, krijg je een eindresultaat dat op brons lijkt. Kies je voor glas met een grijze tint, dan krijg je een iets donkerder resultaat dan bij standaard spiegelglas. Als jij jezelf goed wilt kunnen zien en bijvoorbeeld een outfit wilt kunnen beoordelen, dan is de standaard blanke kleur de beste keus. Maar wil jij spiegels gebruiken als sfeerobjecten, dan is een andere kleurtint echt een aanrader! Bij glasgigant maken ze graag jouw spiegel op maat in de afmetingen en de kleur die jij graag wilt, op hun website krijg je een indruk van de mogelijkheden!

Lees meer…