Interieuradvies Overijssel voor een goed 3D advies

zonnepanelen heemstede

Bij interieuradvies Overijssel kun je terecht voor een goed 3D interieuradvies. Een goed advies kan helpen bij het maken van keuzes, zeker als je een partner hebt die een heel andere smaak heeft dan jezelf hebt. Want wanneer dat het geval is kan het eindeloos duren voordat je samen tot een keuze kan komen bij het zoeken naar meubels of naar accessoires. Bij een goed advies hoort een 3D voorstelling. Zo kun je zien of de aankoop die je wilt doen ook echt past bij de rest van het interieur en of de ruimte zo wordt als jullie beiden graag zien. Dus ben je toe aan nieuwe meubels, of wil je jouw kamer of slaapkamer opnieuw inrichten, ga dan eens kijken bij de woonwinkel in Ommen. Er staan interieurspecialisten klaar om u van goed 3D advies te voorzien.

Interieuradvies Overijssel heeft interieuradviseurs die naar je luisteren

De interieuradviseurs van interieuradvies Overijssel zijn er om je te helpen en daarom willen ze, als je voor advies komt, van alles weten. Wanneer je voor de eerste keer komt, worden door de adviseur je woonwensen en de ruimte waar het om gaat in kaart gebracht. Het is handig als je bij je eerste bezoek een aantal zaken meebrengt zoals:

·         Een plattegrond met de juiste maten, waarop ook te zien is waar ramen en deuren zich bevinden

·         Foto’s van meubels en accessoires die je wilt houden

·         Kleurstalen van meubels en accessoires die je wilt houden. Dit mag een stukje stof zijn of kleurstalen die bij je kunt halen bij een bouwmarkt op de verfafdeling.

·         Foto’s van de indeling van de ruimte waar het om gaat

Met al deze gegevens kan de adviseur dan een 3D voorstelling maken.

Met een 3D voorstelling wordt de complete ruimte nagebouwd

Bij interieuradvies Overijssel wordt met 3D software de hele ruimte waarvoor je advies wilt, nagebouwd. Je kunt bij het eerste bezoek al kijken of de meubels en accessoires die je wilt aanschaffen te vinden zijn in de showroom waar een keur aan Nederlandse en buitenlandse designmeubels, voor elk budget, staan opgesteld. De interieurspecialist kan je daarbij helpen. De meeste meubels kunnen worden geleverd in verschillende stofsoorten of in leer. Aan de hand van het gesprek, de plattegrond, de foto’s en de kleurstalen heeft de adviseur een goed beeld van jullie smaak en voorkeur. Wanneer je ook een moodboard hebt gemaakt kan de adviseur zich nog beter inbeelden waar je naar op zoek bent. Heb je een keuze voor nieuwe meubels al kunnen maken dan kun je bij het tweede bezoek, zien hoe deze staan in de ruimte, bij de 3D voorstelling.

De nieuw ingerichte ruimte op een scherm van 200 × 150 cm in 3D

Omdat het nabouwen van de ruimte wat meer tijd in beslag neemt kan dat niet direct worden gedaan bij het eerste bezoek. Bij een tweede bezoek aan interieuradvies Overijssel kun je de nieuw ingerichte ruimte bekijken op een scherm van 200 × 150 cm in 3D. Als je nieuwe meubels hebt uitgekozen dan worden die ook in geprojecteerd. Zo zie je gelijk of de meubels qua kleur passen bij de andere meubels. En je ziet ook of de meubels niet te groot of te klein zijn. Bevalt wat je ziet niet dan kun je de kleuren of maten van de nieuwe meubels altijd nog aanpassen voor je ze aanschaft!